1072 Budapest, Nagydiófa u. 34.

+36 70 466 1695

Blog

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element


Több mint testőr

2017.11.13.

A telefonod mindig nálad van. A telefonod simán megmenthetne, de mire bepötyögöd a számot, áááhh… Nincs időd. Ha nem vagy profi boxoló vagy harcművész, gyakorlatilag esélyed sincs, hiába voltál a legígéretesebb balerina vagy ötös matekból, az utcán ezek egy mosolyt sem érnek.

Nyakba baba

2017.11.13.

Nyűgös a gyerek? Tömeg van mindenhol? Fel kéne venni? A 10 kg-os aprótalpú is elefántnak érződik nagyjából 5 perc után nem, hogy még tartani is kelljen, hogy lásson bármit a virágkarneválból, tűzijátékból, koncertből, bármi olyanból, amit látni kell lehetőség szerint minél magasabbról- a többi fej felett. A SaddleBaby elhozta a megoldást.

A csendes megfigyelő

2017.11.13.

Vannak azok az emberek, akik élnek-halnak, hogy fotózhassanak. Nos, ez a cikk nem Nekik szól. Olyanoknak sokkal inkább, mint amilyen jómagam is vagyok – azért fényképezek, mert muszáj vagy, mert valakinek képi bizonyítékkal akarok szolgálni, nem azért, mert szeretem...

Tech for Ladies

2017.11.13.

Mindig arról álmodtam, hogy az életem egyszerű, a szó szoros és fizikai értelmében. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ezt azzal tudnám leginkább érzékeltetni, hogy van az az ember, aki szereti a kis toszokat (csetreszek, izék, porfogó porcelánok, plüssök, miegymások, bármi olyan aminek haszna nincs, maximum szép cucc) a polcon kipakolva számtalan mennyiségben, én viszont nem. Nem azért, mert nem szeretem a toszokat, csak én már a macerát látom benne, hogy azt folyton odébb kell tenni ha takarítok vagy ha csak simán oda valami mást szeretnék tenni.

Tükröm, trükköm…

2017.11.13.

Minden lány szeret vásárolni, szép dolgokat, ruhákat, akármiket tudni maga körül. Aki nem, annak sem a vásárlás tényével van problémája, sokkal inkább a tömeggel, az összegyűrt, összekoszolt ruhákkal... válogassunk modernebben

Önjáró szobalány

2017.11.13.

A robotporszívók egyre több helyen bukkannak fel, egyre több ember életébe lopják be magukat egyszerűen azért, mert megcsinál valamit, addig amíg nem vagyunk otthon. Vagy otthon vagyunk, de ráérünk bármi mást csinálni addig. Rengeteg féle-fajta van forgalomban, sok szempontot érdemes átgondolni a vétel előtt. Cikkünkben összeszedtük a legtutibbakat.

Amiért a narancsok is pucérkodnak

2017.11.10.

Bármilyen héjvastagságú akármit meghámoz pillanatok alatt, nem kell vele foglalkozni, rém látványos- így akár hamarabb rá lehet venni a nem egészen gyümölcskompatilibis aprótalpú kisembereket is a gyümölcsök és zöldségek fogyasztására, hiszen melyik gyermeknek ne tetszene az, ahogyan lehull a narancs leple?! :)

Csini Wifi

2017.11.10.

Nincsenek többé fekete világító antennás dobozok, ezek egyszerű design-nal megáldott különböző dobozkák, amik valahogy úgy nyugtatják a szemem és érzékeim, hogy nem érzem azt, hogy valami nagyon kiugró műalkotással szemezek, hiszen a lényege annyi volna, hogy túl a bitang wifin, beleolvadjon az őt körülvevő környezetbe és úgy vedd észre, hogy nem veszed észre. Érted?

Kistáska méretűre zsugorítható babakocsi

2017.11.10.

Nagyon lejön, hogy nem olyan tervezte aki életében nem szenvedett egy percet sem a cipekedéssel, kismanóval, nem kívánta soha, hogy minimum Síva Istennő legyen 2016-os kiadásban immár nem nyolc, hanem minimum 16 kézzel.

App4App – Application4Appointment

2017.11.09.

Ha azt mondanám, hogy többé nem kell telefonálgatni egy időpontegyeztetéshez, kiröhögnél?

A világ legokosabb személyi védelmi kütyüje - Revolar

2017.11.09.

Nyugtalanító arról hallani, hogy gyerekek, bulizó fiatalok szőrén-szálán tűnnek el. A múlt évben kifejezetten sok ilyen storytól volt hangos az internet. Ki örülne egy ilyen helyzetnek a saját környezetében? Jogosan feltételezhetem, hogy bizony senki se szeretné a saját bőrén tapasztalni egy szerettének eltűnését.

Az okos alvás kora - Csipkerózsika 2017

2017.11.09.

Na jó, tegye fel a kezét az, aki úgy érzi, hogy minden áldott éjjel pihentetőt, vattacukorfelhőset alszik. Ugye, hogy nem. Nincs ezzel egyedül, erre ébredtek rá (hehe) a tech emberei is, minél több figyelmet és technikát szentelve az alvás gyönyörűségének az idei CES-en.Designed by GuruStudio