1072 Budapest, Nagydiófa u. 34.

+36 70 466 1695

Blog

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element


A 6 legjobb SoundBar a Földön

2017.11.13.

Egy SoundBar a lakásodban optimális választás a nagy házi-mozi hangrendszerek és a tv béna, fakó, gyenge beépített hangszórói között. Magas minőségű hangot, relatív jó áron és letisztult, könnyen a szoba design-jába illeszthető formát kaphatsz, a sok kábel és kis, nagy hangszórók kavalkádja helyett. Főleg ha az alábbi listából választunk, ugyanis kiválogattuk neked a legjobbakat.

Walli az okos pénztárca

2017.11.13.

Számtalan ember felejtette ott valahol, vagy hagyta már el pénztárcáját. Mindenki tudja milyen szívhez kapós érzés az, amikor nem találjuk pénztárcánkat ott ahova legutóbb tettük. Ilyenkor mindegy is, hogy csak otthon hagytuk, vagy a megszokottól eltérő zsebünkbe tettük, netán bekövetkezett amitől tartottunk és meglovasították a tömegközlekedésen.

Remo: a szobai légkondi okosító

2017.11.13.

Remo, egy univerzális szobai légkondi vezérlő. A Nature Remo bármilyen egyszerű ablakra vagy falra szerelhető légkondit fel tud okosítani. Azután okos-telefonról lehet vezérelni, előre beállítani különböző hőfokokat különböző időpontokra vagy akár hagyni, hogy a mozgásérzékelője segítségével védekezzen a túlfogyasztás ellen.

Phoenix telefontok

2017.11.13.

A Phoenix töltős tokot azért tartom nagyon érdekes újításnak, mert ez már valóban akkora, mint egy sima védő tok és a 2400mAh-s méretével jelentősen ki tudja húzni az üzemidőnket.

Google Home

2017.11.10.

Mesterséges intelligenciával hajtott személyi asszisztens otthonra vagy az irodába.

Csini Wifi

2017.11.10.

Nincsenek többé fekete világító antennás dobozok, ezek egyszerű design-nal megáldott különböző dobozkák, amik valahogy úgy nyugtatják a szemem és érzékeim, hogy nem érzem azt, hogy valami nagyon kiugró műalkotással szemezek, hiszen a lényege annyi volna, hogy túl a bitang wifin, beleolvadjon az őt körülvevő környezetbe és úgy vedd észre, hogy nem veszed észre. Érted?

AIRBAR - Érintő képernyőssé varázsolja hagyományos laptopodat

2017.11.09.

Az eszköz használata az ígéretek szerint mérhetetlenül egyszerű, ugyanis csupán annyit kell tennünk, hogy a képernyőnk aljára illesztjük (ezt mágnesek segítik, hogy ne mozduljon el használat közben) és egy kézreeső USB- porthoz csatlakoztatjuk. A windows 7/8/10- is gond nélkül felismeri, illetve már kapható a Mac kompatibilis verzió is, így az IOS használók is élvezhetik az AIRBAR nyújtotta luxust.

App4App – Application4Appointment

2017.11.09.

Ha azt mondanám, hogy többé nem kell telefonálgatni egy időpontegyeztetéshez, kiröhögnél?Designed by GuruStudio