1072 Budapest, Nagydiófa u. 34.

+36 70 466 1695

Blog

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element


Photon – a robot haver

2017.11.14.

A Photon egy kicsi robot az űrből, kényszer leszállással került a Földre és sajnos mindent elfelejtett, a gyerekek segítségét kéri, hogy újra megtanuljon mindent és hazajuthasson. Az egyszerű dolgokkal kezdni, például, hogy hogyan kell közlekedni és a fényeivel kommunikálni. Később egészen bonyolult dolgokra is megtanítható lesz, amiket a választott gyerkőc társa programozással oktathat le neki

Pillo a család robot orvosa

2017.11.14.

Ez a robot nagyon menő. Az egészségünk, bár a legfontosabb nekünk a világon, mégis az egyik legelhanyagoltabb dolog az életünkben. Legutóbb mennyit vártál az orvosnál? Egy órát? Kettőt?

Octopus karóra piktogrammokkal tanítja gyermekeinket

2017.11.14.

A szokások írtó fontosak az emberek életében, lehetnek rosszak és jók. Ha jónak minősítünk egy szokást szeretnénk azt gyerekeinknek is megtanítani. Az Octopus ebben segít.

Több mint testőr

2017.11.13.

A telefonod mindig nálad van. A telefonod simán megmenthetne, de mire bepötyögöd a számot, áááhh… Nincs időd. Ha nem vagy profi boxoló vagy harcművész, gyakorlatilag esélyed sincs, hiába voltál a legígéretesebb balerina vagy ötös matekból, az utcán ezek egy mosolyt sem érnek.

Nyakba baba

2017.11.13.

Nyűgös a gyerek? Tömeg van mindenhol? Fel kéne venni? A 10 kg-os aprótalpú is elefántnak érződik nagyjából 5 perc után nem, hogy még tartani is kelljen, hogy lásson bármit a virágkarneválból, tűzijátékból, koncertből, bármi olyanból, amit látni kell lehetőség szerint minél magasabbról- a többi fej felett. A SaddleBaby elhozta a megoldást.

A csendes megfigyelő

2017.11.13.

Vannak azok az emberek, akik élnek-halnak, hogy fotózhassanak. Nos, ez a cikk nem Nekik szól. Olyanoknak sokkal inkább, mint amilyen jómagam is vagyok – azért fényképezek, mert muszáj vagy, mert valakinek képi bizonyítékkal akarok szolgálni, nem azért, mert szeretem...

Walli az okos pénztárca

2017.11.13.

Számtalan ember felejtette ott valahol, vagy hagyta már el pénztárcáját. Mindenki tudja milyen szívhez kapós érzés az, amikor nem találjuk pénztárcánkat ott ahova legutóbb tettük. Ilyenkor mindegy is, hogy csak otthon hagytuk, vagy a megszokottól eltérő zsebünkbe tettük, netán bekövetkezett amitől tartottunk és meglovasították a tömegközlekedésen.

Kipp-kopp Knockin kopogj!

2017.11.13.

Olyan régen álmodom Valamiről, ami elintéz helyettem bármit. Mármint, amikor egy cefet nap után elvágódom végre az ágyban és akkor esik le, hogy mondjuk például nem tekertem lejjebb a fűtést… nos a Knocki ebben lesz segítségünkre

Csini Wifi

2017.11.10.

Nincsenek többé fekete világító antennás dobozok, ezek egyszerű design-nal megáldott különböző dobozkák, amik valahogy úgy nyugtatják a szemem és érzékeim, hogy nem érzem azt, hogy valami nagyon kiugró műalkotással szemezek, hiszen a lényege annyi volna, hogy túl a bitang wifin, beleolvadjon az őt körülvevő környezetbe és úgy vedd észre, hogy nem veszed észre. Érted?

Kistáska méretűre zsugorítható babakocsi

2017.11.10.

Nagyon lejön, hogy nem olyan tervezte aki életében nem szenvedett egy percet sem a cipekedéssel, kismanóval, nem kívánta soha, hogy minimum Síva Istennő legyen 2016-os kiadásban immár nem nyolc, hanem minimum 16 kézzel.

Szülői felügyeleti rendszerek, amik minden otthoni eszközre kiterjeszthetők 1. rész

2017.11.09.

Elég általános manapság, hogy a család minden tagja több internetre kapcsolt eszközt is használ nap mint nap. Valójában ez ma már a normális. Ráadásul az otthoni számítógépeket túl már otthonunkban vannak az okostelefonok, tabletek, iPodok, játékkonzolok és okos tv-k. Csak számold meg hány monitor van nálad otthon! Nem lenne csodálatos, ha mindegyik képernyőn használhatnál egységesen egy tartalomszűrőt, úgy ,hogy nem kell mindre külön külön egy-egy programot telepíteni? Képzeld, ez lehetséges!

Gyermekbiztonság hordható eszközök segítségével 1. rész

2017.11.09.

Mindig tudd merre járnak szeretteid: GPS-el felszerelt hordható eszközök kicsiknek és nagyoknak! A fejlett GPS technologiának és kicsi hordható eszközöknek köszönhetően jóval könnyebbé vált gyermekeink követése.Designed by GuruStudio