1072 Budapest, Nagydiófa u. 34.

+36 70 466 1695

Blog

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element


Pillo a család robot orvosa

2017.11.14.

Ez a robot nagyon menő. Az egészségünk, bár a legfontosabb nekünk a világon, mégis az egyik legelhanyagoltabb dolog az életünkben. Legutóbb mennyit vártál az orvosnál? Egy órát? Kettőt?

A 6 legjobb SoundBar a Földön

2017.11.13.

Egy SoundBar a lakásodban optimális választás a nagy házi-mozi hangrendszerek és a tv béna, fakó, gyenge beépített hangszórói között. Magas minőségű hangot, relatív jó áron és letisztult, könnyen a szoba design-jába illeszthető formát kaphatsz, a sok kábel és kis, nagy hangszórók kavalkádja helyett. Főleg ha az alábbi listából választunk, ugyanis kiválogattuk neked a legjobbakat.

Remo: a szobai légkondi okosító

2017.11.13.

Remo, egy univerzális szobai légkondi vezérlő. A Nature Remo bármilyen egyszerű ablakra vagy falra szerelhető légkondit fel tud okosítani. Azután okos-telefonról lehet vezérelni, előre beállítani különböző hőfokokat különböző időpontokra vagy akár hagyni, hogy a mozgásérzékelője segítségével védekezzen a túlfogyasztás ellen.

BearBot - okos mackó

2017.11.13.

A routerek mellett a távirányítók sem jeleskednek design terén, már vártam, hogy valaki feltaláljon valamit. Össze is jött, megacuki formában – egy minden távrángatót összevonó egyetlen medvében.

Kipp-kopp Knockin kopogj!

2017.11.13.

Olyan régen álmodom Valamiről, ami elintéz helyettem bármit. Mármint, amikor egy cefet nap után elvágódom végre az ágyban és akkor esik le, hogy mondjuk például nem tekertem lejjebb a fűtést… nos a Knocki ebben lesz segítségünkre

Tükröm, trükköm…

2017.11.13.

Minden lány szeret vásárolni, szép dolgokat, ruhákat, akármiket tudni maga körül. Aki nem, annak sem a vásárlás tényével van problémája, sokkal inkább a tömeggel, az összegyűrt, összekoszolt ruhákkal... válogassunk modernebben

Önjáró szobalány

2017.11.13.

A robotporszívók egyre több helyen bukkannak fel, egyre több ember életébe lopják be magukat egyszerűen azért, mert megcsinál valamit, addig amíg nem vagyunk otthon. Vagy otthon vagyunk, de ráérünk bármi mást csinálni addig. Rengeteg féle-fajta van forgalomban, sok szempontot érdemes átgondolni a vétel előtt. Cikkünkben összeszedtük a legtutibbakat.

Google Home

2017.11.10.

Mesterséges intelligenciával hajtott személyi asszisztens otthonra vagy az irodába.

Csini Wifi

2017.11.10.

Nincsenek többé fekete világító antennás dobozok, ezek egyszerű design-nal megáldott különböző dobozkák, amik valahogy úgy nyugtatják a szemem és érzékeim, hogy nem érzem azt, hogy valami nagyon kiugró műalkotással szemezek, hiszen a lényege annyi volna, hogy túl a bitang wifin, beleolvadjon az őt körülvevő környezetbe és úgy vedd észre, hogy nem veszed észre. Érted?

Samsung Falmily Hub hűtő

2017.11.09.

Samsung Family Hub hűtőszekrény 21,5 hüvelykes, 1080p Gorilla Glass borítású érintőképernyővel, high-tech élelmiszer vásárlási funkciókkal éscsaládi kommunikációs központtal felszerelve, mely egy IOT hubként és még szórakoztató központként is funkcionál. Még selfieket is készít!

Az okos alvás kora - Csipkerózsika 2017

2017.11.09.

Na jó, tegye fel a kezét az, aki úgy érzi, hogy minden áldott éjjel pihentetőt, vattacukorfelhőset alszik. Ugye, hogy nem. Nincs ezzel egyedül, erre ébredtek rá (hehe) a tech emberei is, minél több figyelmet és technikát szentelve az alvás gyönyörűségének az idei CES-en.Designed by GuruStudio