1072 Budapest, Nagydiófa u. 34.

+36 70 466 1695

Blog

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element


Octopus karóra piktogrammokkal tanítja gyermekeinket

2017.11.14.

A szokások írtó fontosak az emberek életében, lehetnek rosszak és jók. Ha jónak minősítünk egy szokást szeretnénk azt gyerekeinknek is megtanítani. Az Octopus ebben segít.

Nyakba baba

2017.11.13.

Nyűgös a gyerek? Tömeg van mindenhol? Fel kéne venni? A 10 kg-os aprótalpú is elefántnak érződik nagyjából 5 perc után nem, hogy még tartani is kelljen, hogy lásson bármit a virágkarneválból, tűzijátékból, koncertből, bármi olyanból, amit látni kell lehetőség szerint minél magasabbról- a többi fej felett. A SaddleBaby elhozta a megoldást.

A 6 legjobb SoundBar a Földön

2017.11.13.

Egy SoundBar a lakásodban optimális választás a nagy házi-mozi hangrendszerek és a tv béna, fakó, gyenge beépített hangszórói között. Magas minőségű hangot, relatív jó áron és letisztult, könnyen a szoba design-jába illeszthető formát kaphatsz, a sok kábel és kis, nagy hangszórók kavalkádja helyett. Főleg ha az alábbi listából választunk, ugyanis kiválogattuk neked a legjobbakat.

A csendes megfigyelő

2017.11.13.

Vannak azok az emberek, akik élnek-halnak, hogy fotózhassanak. Nos, ez a cikk nem Nekik szól. Olyanoknak sokkal inkább, mint amilyen jómagam is vagyok – azért fényképezek, mert muszáj vagy, mert valakinek képi bizonyítékkal akarok szolgálni, nem azért, mert szeretem...

Walli az okos pénztárca

2017.11.13.

Számtalan ember felejtette ott valahol, vagy hagyta már el pénztárcáját. Mindenki tudja milyen szívhez kapós érzés az, amikor nem találjuk pénztárcánkat ott ahova legutóbb tettük. Ilyenkor mindegy is, hogy csak otthon hagytuk, vagy a megszokottól eltérő zsebünkbe tettük, netán bekövetkezett amitől tartottunk és meglovasították a tömegközlekedésen.

Zungle Panther, napszemüveg beépített hangszórókkal

2017.11.13.

Nem tudom történt e veletek már olyan, hogy egy zenész ismerősötök felajánlotta, hogy most harapj a gitárjára és akkor eljátssza ugyanazt még egyszer. Nyilván rohadt fura ezt így olvasni, de van értelme amúgy. A csontjaink képesek vezetni a hangot, többek közt ezért is halljuk a saját hangunkat tök másnak a saját fejünkben, a gitárra harapásnál pedig a fogainkon keresztül a koponyacsontunkon keresztül halljuk a hangokat. Így ugyanaz a zene tényleg másként szól és mivel a pengetésben jóval több van, mint csak hang így kiteljesedik az élmény, érdemes kipróbálni

Phoenix telefontok

2017.11.13.

A Phoenix töltős tokot azért tartom nagyon érdekes újításnak, mert ez már valóban akkora, mint egy sima védő tok és a 2400mAh-s méretével jelentősen ki tudja húzni az üzemidőnket.

Önjáró szobalány

2017.11.13.

A robotporszívók egyre több helyen bukkannak fel, egyre több ember életébe lopják be magukat egyszerűen azért, mert megcsinál valamit, addig amíg nem vagyunk otthon. Vagy otthon vagyunk, de ráérünk bármi mást csinálni addig. Rengeteg féle-fajta van forgalomban, sok szempontot érdemes átgondolni a vétel előtt. Cikkünkben összeszedtük a legtutibbakat.

Google Home

2017.11.10.

Mesterséges intelligenciával hajtott személyi asszisztens otthonra vagy az irodába.

Csini Wifi

2017.11.10.

Nincsenek többé fekete világító antennás dobozok, ezek egyszerű design-nal megáldott különböző dobozkák, amik valahogy úgy nyugtatják a szemem és érzékeim, hogy nem érzem azt, hogy valami nagyon kiugró műalkotással szemezek, hiszen a lényege annyi volna, hogy túl a bitang wifin, beleolvadjon az őt körülvevő környezetbe és úgy vedd észre, hogy nem veszed észre. Érted?

Kistáska méretűre zsugorítható babakocsi

2017.11.10.

Nagyon lejön, hogy nem olyan tervezte aki életében nem szenvedett egy percet sem a cipekedéssel, kismanóval, nem kívánta soha, hogy minimum Síva Istennő legyen 2016-os kiadásban immár nem nyolc, hanem minimum 16 kézzel.

A világ legokosabb személyi védelmi kütyüje - Revolar

2017.11.09.

Nyugtalanító arról hallani, hogy gyerekek, bulizó fiatalok szőrén-szálán tűnnek el. A múlt évben kifejezetten sok ilyen storytól volt hangos az internet. Ki örülne egy ilyen helyzetnek a saját környezetében? Jogosan feltételezhetem, hogy bizony senki se szeretné a saját bőrén tapasztalni egy szerettének eltűnését.Designed by GuruStudio