1072 Budapest, Nagydiófa u. 34.

+36 70 466 1695

Gyik

 1. Általános vásárlás előtt felmerülő kérdések:

 

 1. Hogyan vásárolhatok az online áruházban?

Két féle lehetősége is van a kedves vásárlónak.

 •  Regisztrálhat, ami során rögzíti az adatait, így a jövőben a bejelentkezést követően már csak ki kell választani a kívánt terméket hisz adatait már a regisztrációkor rögzítettük.
 • Regisztráció nélkül is bárkinek lehetősége van a vásárlásra. Ebben az esetben minden vásárláskor újra meg kell adnia személyes adatait
 1. Hol tudom kipróbálni, megtekinteni a megvásárolni kívánt terméket?

Egyenlőre a termékek kipróbálására és megtekintésére a vásárlás előtt sajnos nincs lehetőség, de a közeljövőben lesz egy üzlethelységünk ahol a későbbiekben erre is lesz lehetősége a kedves érdeklődőnek.

 1. Kell-e fizetnem a házhozszállításért?

Igen, de ezen tétel minden esetben feltüntetésre kerül a megrendelés véglegesítésénél, hogy Ön pontosan láthassa mi mennyibe kerül.

 1. Milyen fizetési módokkal fizethetek

Jelenleg két lehetőséget tudunk biztosítani:

 • Előre utalással
 • Postai utánvéttel
 1. Van e lehetőség áruhitelre?

Sajnos erre jelenleg nincs lehetőségünk, de több bankkal is tárgyalásokat folytatunk így erre is lehet számítani a jövőben.

 1. Mit jelent a 14 napos elállási jog?

A termék átvételének napjától lehetősége van a kedves vásárlónak 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Nem fogyasztónak minősülő vásárlók esetén azonban ez a jog nem gyakorolható!

 1. Ki minősül fogyasztónak?

Az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy, továbbá a békéltető testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró, külön törvény szerinti civil szervezet, egyházi jogi személy, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki, illetve amely árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje, E törvény hatálya nem terjed ki a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletével kapcsolatos feladatkörében eljáró Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB) által felügyelt tevékenységet folytató szervezeteknek, személyeknek MNB által felügyelt tevékenységére (a továbbiakban: pénzügyi szolgáltatási tevékenység). (1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről)

 

 1. Fizetéssel, átvétellel kapcsolatos kérdések

 

 1. Van e lehetőség a személyes átvételre?

Sajnos jelenleg nincs lehetőség a személyes átvételre, de hamarosan megnyitjuk üzletünket/bemutatótermünket ahol a termékek megtekintésén és kipróbálásán kívül lehetősége lesz Önnek a személyes vásárlásra vagy a megrendelt termékeink átvételére is.

 1. Mire kell figyelnem a csomag átvételekor?

Mikor megérkezik a várva várt termék sokan abba hibába esnek, hogy átveszik és csak később nézik meg mit is kaptak. Ezt az Ön érdekében nem javasoljuk, hisz ilyenkor minden esetben oda figyelni kell pár dologra.

 • Az első és legfontosabb, hogy leellenőrizze, hogy azt a terméket kapta-e meg mint amit megrendelt.
 • Ha ez rendben van mindenképp szükséges megnéznie, hogy az ön nevére érkezett a termék.
 • Ezek után szükséges megvizsgálnia, hogy a megrendelt termék sértetlenül érkezett meg.
 • Majd ellenőriznie, hogy jótállási jegy, számla és a termékleírás is kiküldésre került.
 1. Előre utalással fizetnék, mire kell figyelnem?

Ha ön ezt a fizetési módot választotta, a rendelés leadásakor kell kiegyenlítenie a számlát. FONTOS: Kérjük a pontos vételárat utalja el hisz csak ez esetben minősül teljesítettnek a fizetés. Amennyiben nem akkora összeget utal, mint a termék értéke sajnos nincs lehetősége utánvéttel pótolni az összeget. Utaláskor a közlemény rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a rendelés azonosító számát, hogy be tudjuk azonosítani rendelését.

 

 1. Átvett termékkel kapcsolatos kérdések:

 

 1. Nem találom egy korábbi megrendelésem számláját, van e lehetőség a pótlására?

Természetesen van, azonban csak az eredeti számla másolatát fogjuk tudni elküldeni.

 1. Hiányzik a megrendelésemből egy vagy több tétel, mi a teendőm?

A megrendelés átvételekor mindenképpen le kell ellenőrizni, hogy a szállító levélen szereplő tétel mindegyike átadásra került e.

 • Abban az esetben, ha se a szállítólevél se a csomag nem tartalmazza a megrendelt terméket, aggodalomra semmi ok, hisz ez esetben ezen áru szállítási ideje miatt nem került bele a csomagba. Ezt természetesen későbbiekben Ön számára plusz költség mentesen ki fogjuk szállítani.
 • Abban az esetben ha a szállító levélen szerepel, de a csomag nem tartalmazza…….
 1. Sérülten kaptam meg a terméket, mi a teendőm?

Kérjük jelezze felénk akár az ügyfélszolgálaton akár a weboldalon keresztül (ez csak regisztráció esetén lehetséges) és természetesen kicseréljük a sérült/hibás terméket.

 1. A termék adatlapján szereplő leírás nem azonos a kapott termékkel, mi a teendőm?

Ilyenkor ezt mindenképpen jelezze akár a weboldalon, e-mailen vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon és korrigáljuk a hibánkat.Designed by GuruStudio