1072 Budapest, Nagydiófa u. 34.

+36 70 466 1695

Innováció

Az 5+1 érvünk közül, hogy miért válassz minket, az első, az innováció. Nálunk mindig a legújabb technológiákat találhatod meg.

Az innováció egy kreatív ötletből születő folyamatot jelöl, amely megvalósítja az ötletet.

- wikipedia

Számunkra a legfontosabb, hogy az általunk bemutatott eszközök ténylegesen valami újat jelentsenek, ne csak egy újabb kütyüt a tömegtermékek szürke tengerében. Ezért is minden gadget-et egyedileg vizsgálunk meg saját egyedi szempontjaink alapján, ezzel kívánjuk garantálni, hogy olvasóink a legjobb eszközökről, újdonságokról értesüljenek.

Milyen szempontokat veszünk figyelembe?

  • Design: Az első és sokszor a legszembetűnőbb jellemzője a technikai eszközöknek a formaviláguk és külső borításuk. A ma és főleg a jövő felhasználóinak igényeit és ízlését kell eltalálnia a fejlesztő csapatnak minden egyes új termékkel. Mi szeretjük a szépet, így oldalunkra olyan eszközöket gyűjtünk össze, melyek megtudnak felelni ennek az igénynek. Természetesen csak ahol a funkció megkívánja a szépséget.
  • Technológia: Nyilvánvaló, egy eszköz akkor lehet kiemelkedő innováció ha technikailag valami újat, eredetit mutat. Mikor egy új termék kerül gorcső alá a legfontosabb kritériumnak kell megfelelnie, méghozzá annak hogy az általa jelképezett fejlesztés meghaladja e saját korát. Olyan újdonságot képvisel e amire szükségünk lehet a jövőben? Mekkora potenciál van az ötletben? Tud e fejlődni sajátmagához képest? Kompatibilis e a legismertebb platformokkal? Mennyire felhasználóbarát?
  • Hasznosság: A szépség és a technológia önmagában mit sem ér, ha maga a termék csak ennyi, kell a funkció is. Nem is akármilyen, fontos hogy ne felesleges kütyükkel pakoljuk tele lakásunkat, hanem olyan eszközök számára nyissuk meg pénztárcánkat, melyek hozzáadnak életünkhöz. Lehet ez kényelmi, takarékossági, multimédiás, vagy akár biztonsági funkció, a lényeg hogy számunkra valami haszna legyen. Mi ezt is figyelembe vesszük a kiválasztás során
  • Menőség: Mi sem egyszerűbb, menő vagy nem menő? Ki akar manapság gagyit? Senki. Mi se szeretjük ha valami nem OK, éppen ezért olvasóinkat sem szeretnénk feleslegesen untatni félig jó ötletekkel, vagy olyan eszközökkel amik nem férnek bele a menő kategóriába.
  • Egyediség: Azért tartjuk nagyon fontosnak ezt a kritériumot, mert szorosan összefügg jelentése magával az innováció fogalmával. Hogyan nevezhetnénk valamit innovatívnak úgy, ha nem képvisel egyediséget a maga nemében?


Designed by GuruStudio